Fit Runners Cothen Team

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Marga en Mariëtte, oprichters van Hardloopvereniging Fit Runners Cothen.

Marga Nap

Trainer/gastvrouw Fit Runners Cothen
Mijn naam is Marga Nap, sporter in hart en ziel. Vanaf 2005 werkzaam als trainer loopgroepen en ongeveer 5 vijf jaar met veel plezier en passie actief als trainer bij Fit Runners Cothen. Naast trainer loopgroepen ben ik ook docent Krav Maga en aerobics instructrice. Het lesgeven in hardlopen en daarbij een klein beetje survival met de kinderen is superleuk om te doen.
Het is mooi om te zien hoe een ieder bij ons zijn of haar doel kan bereiken, vanaf in conditie blijven tot en met het begeleiden naar een (halve) marathon.

 

 

Mariëtte Terlouw

Trainer/gastvrouw Fit Runners Cothen
Mijn naam is Mariëtte Terlouw, enthousiast loper en trainer: Vanaf 2008 ben ik via Marga in aanraking gekomen met deze sport en vrijwel direct in de ban geraakt. Vanaf het opstarten van de hardloopvereniging ben ik betrokken bij Fit Runners Cothen en vanaf 2013 ook als officieel trainer loopgroepen. Ik geef les aan de avondgroepen beginners/gevorderden. Ik vind het erg leuk en uitdagend mijn eigen passie te delen met de leden en ze te motiveren en te stimuleren, om via onze gevarieerde trainingen, hun afzonderlijke doelen te bereiken.


 

Fit Runners Cothen

Fit Runners is sinds 2015 een zelfstandige – non profit- vereniging. Enkele jaren daarvoor was Fit Runners een onderdeel van Gymnastiekvereniging Fit Cothen.
We hopen met alle andere sportverenigingen in Cothen een gevarieerde sportkeuze te kunnen brengen in ons dorp.
En zoveel mogelijk gezonde en bewegende sporters te kunnen zien, van kinderen tot volwassenen.

KvK-nummer: 62699091